ג'נואט Januet 50/1000

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/05/2013 | 15:00 | מאת: עליזה

שלום, קיבלתי מהרופא ג'נואט Januet 50/1000 אחרי שלא הייתי מאוזנת על גלוקופאג' פעמיים ביום. תוך כמה זמן אני צריכה לראות שינוי ב A1C ובמשקל?

20/05/2013 | 10:13 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום עליזה- השינוי HBAC מתבטא אחרי 3 חודשים. לגבי משקל- הגנוביה שבגנואט לא מוריד במשקל, אך יכול להוריד תאבון. הירידה במשקל תלויה בתזונה ופעילות הגופנית שלך

20/05/2013 | 11:11 | מאת: ניר שניידר

היי עליזה, מסכים עם ד"ר לבין, לגבי שיפור ב A1C והמשקל, צריך לבדוק גם את נושא התזונה והפעילות הגופנית. בהצלחה ניר שניידר דיאטן קליני וספורט B.Sc מאמן כושר ושחייה בכיר אתר: www.nirschneider.co.il

מנהלי פורום סוכרת והשמנה