גלוטן וסוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/04/2013 | 20:56 | מאת: שלמה

האם יש מניעה לתזונה ללא סוכר וגלוטן?האם יכולים להיות אירועים של היפו?האם זה מסוכן?

25/04/2013 | 22:02 | מאת: ניר שניידר

שלום שלמה, אין מניעה לתזונה ללא סוכר, אך יש מניעה לתזונה ללא פחמימות. גלוטן הינו החלבון המצוי בתוך הדגן לכן לסוכרתיים אין סיבה להימנע ממוצרים המכילים גלוטן. פרט לסוכרתיים המטופלים באינסולין או בתרופות מסוימות לרוב אין סיבה לתופעה של היפו אצל סוכרתיים מסוג 2. בברכה, -- ניר שניידר דיאטן קליני וספורט B.Sc מאמן כושר ושחייה בכיר אתר: www.nirschneider.com נייד: 054-4862326 משרד: 077-3456296

מנהלי פורום סוכרת והשמנה