סוכרת ותזונה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/03/2013 | 10:53 | מאת: אמיר

בן 48 עם סוכרת 2. רמות גבוהות של סוכר למרות הטיפול. אני משתדל לאכול בריא יותר אבל מתקשה תמיד לשמור על התזונה שהיא מאופקת יותר ומחושבת יותר אם כי מאז שהתחלתי כן התחלתי להתאזן יותר. הייתי שמח למלצות איך להתמודד עם זה כדי להרגיש טוב יותר גם?

15/03/2013 | 10:52 | מאת: ניר שניידר

היי אמיר, כמו שאתה מבין יש קשר הדוק בין התזונה לרמות הסוכר. עם הדרכה נכונה יהיה לך יותר קל לשמור. ובהכרח תהיה מאוזן יותר ובריא יותר. נסה למקד את השאלה, אלו המלצות תרצה לקבל? ודבר נוסף השתדל לבצע פעילות גופנית אפילו מתונה, היא תעזור לאיזון רמות הסוכר גם כן.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה