בירה שחורה או לבנה או שתיה חריפה?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

08/03/2013 | 22:31 | מאת: מנדל ברק

בירה שחורה או לבנה או שתיה חריפה?מותרת במקרה של בעיה סוכרתית? מנדל מהצפון

15/03/2013 | 11:14 | מאת: ניר שניידר

בירות מותרות במידה, בירה שחורה תעלה את רמות הסוכר ללא סיכון להיפוגליקמיה (ירידה ברמות הסוכר). בירות או שתייה חריפה המכילים אלכוהול יכולות לעלות את רמות הסוכר ולאחר מכן לגרום להיפוגלקימיה לכן אין לשתות על בטן ריקה. ורצוי לדאוג לאכול משהו קטן לאחר מכן. מבחינת אלכוהול העדפה היא תמיד ליין היבש שמצד אחד בריא מאוד ומצד שני מכיל פחות פחמימות ביחס לבירות או יינות תוססים, ליקרים וכדומה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה