מאכלים לסוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

24/12/2012 | 11:58 | מאת: אסתר מז

שלום אני רוצה לדעת איזה מאכלים צריך לאכול לחולי סכרת ומה אסור לאכול. תודה רבה

06/01/2013 | 09:39 | מאת: אורנה גל

בגדול להמנע מסוכר... אני ממליצה לעבור לסטבינול במקום סוכר - זה ממתיק טבעי ללא קלוריות, ללא סוכר, שעשוי מסטיביה, ויכול להוות תחליף מעולה לסוכר לחולי סוכרת או לכל מי שרוצה להיות בריא יותר ולהמנע מסוכר. אני עברתי לסטבינול - גם בקפה ובתה, וגם כשאני מבשלת ואופה בבית. אני מכינה פאנקייקים מעולים - ובלי סוכר. פשוט עם סטבינול. מה שהופך את הסטבינול לטוב יותר מתחליפים אחרים לסוכר, זה שהוא לא מכיל חומרים משמרים או אלכוהול, והוא עשוי מסטיביה שגדלה בפרגוואי (ולא בסין...), ועשוי מהחומר הכי איכותי בסטיביה, עם הכי פחות טעם לוואי. מאחלת לך בריאות (:

06/01/2013 | 13:06 | מאת: עדי

06/01/2013 | 13:09 | מאת: עדי

שלום רב את ממליצה על סטבימל אני משתמשת בסוכר לייף האם יש הבדל תודה לגבי מיץ רימונים כמה אפשר לצרוך ביום לסוכרתי תודה והמשך יום גשום נעים ומקסים עדי

מנהלי פורום סוכרת והשמנה