המוגלובין מסוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

20/12/2012 | 10:21 | מאת: מאיה

הגלוקוז של 87 לעומת בדיקה קודמת 80 איך זה יכול להיות שההמוגלובין המוסוכר שלי בבדיקה האחורנה יצא מגובולות המותר ומוסמן באדום - 6 נקודה ומשהו. אני בכלל לא סכרתית, לפחות לא ידוע לי. מה זה אומר עלי ? תודה

20/12/2012 | 12:15 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום מאיה-כנראה יש לך עליות סוכר שעתיים לאחר אוכל מעבר ל 140מג. את לא מוגדרת כסוכרתית, אך את צריכה להמנע מפחמימות פשוטים- תבקשי הפניה לדיאטנית.

20/12/2012 | 12:54 | מאת: מאיה

מה את מתכוונת פחממות פשוטות, האם סוכר לבן , מתוקים ,קמח לבן, או כולל גם אורז, לחם וכו עד כמה שידוע לי המוגלובין מסוכר לא קשור לאוכל, לא משפיע על הערכים שלו לפני אוכל אחרי אוכל וכאלה. האם אני טועה ? כמו כן איך זה יכול להיות שהגללוקוז שלי תמיד בסביבות ה80 אבל ההמוגלובין מסוכר ?? רב תודות

מנהלי פורום סוכרת והשמנה