מס' שאלות

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/11/2012 | 22:20 | מאת: מיכל

בת 44 סוכרתית סוג 2 מאוזנת a1c-5.5 כולסטרול תקין וכן לחץ דם סובלת מעודף משקל. אני לוקחת גלוקופאז אחד ביום אחרי ארוחת ערב האם עדיף לקחת לפני השינה? האם מומלץ לקחת אומגה 3 ובאיזה מינון? האם לקחת ויטמיןe האם עוזר לסוכרת ובאיזה מינון? תודה .

05/11/2012 | 11:03 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- אפשר להמשיך עם הגלוקופג לאחר א. ערב. רצוי להכליל בתפריט דגים מהים הצפוני שיש להם אומגה 3. אפשר להוסיף גם כ 600מג ליום אומגה 3-קפסולה 1. איין צורך בויט E .אינו מאזן סוכר. מצעה לך לגשת לדיאטנית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה