סוכרת סוג 2

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/10/2012 | 21:38 | מאת: מיכל

בת 44 אובחנתי כסוכרתית לפני 7 חודשים סוכר 140 a1c 6.7.סובלת מעודף משקל מאז ירדתי 11 קג{צריכה לרדת עוד} ומטופלת בגלוקופאז 1 ביום כרגע סוכר ירד ל100 a1c 5.5 . האם מומלץ להמשיך עם הכדור?האם עם השנים הסוכרת מתדרדרת ויהיה צורך בעוד כדורים? האם במצבי אפשר ללכת לפדיקוריסטית רגילה או מישהי מיוחדת לסוכרתיים ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מיכל-צריך להמשיך 1 גלוקומין כדי שהסוכר לא יעלה.אם הסוכר ירד ל 80 תפסיקי את הגלווקומין את יכולה ללכת לכל פדיקוריסטית. מצב הסוכרת קשור מאד למשקל /ירידה במשקל חשובה מאד לאיזון

מנהלי פורום סוכרת והשמנה