מהי התרופה היעילה לטיפול בסכרת מסוג 2

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/10/2012 | 18:35 | מאת: אבי

אני חולה בסכרת מסוג 2 ולוקח גלוקומין x שלוש ביום וכן שני גלוטן,בוקר וערב. לאחרונה אני מודד ערכים מאוד גבוהים של למעלה מ-200 בבוקר. האם יכול להיות שתרופות אלה כבר לא משפיעות עלי ?

10/10/2012 | 12:38 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום אבי-אני מבינה שאתה מקבל 3 גלוקומין ו2 גליבן ליום. עם הזמן הגליבן מפסיק להשפיע כי הלבלב נחלש. כנראה אתה צריך תוספת אינסולין בערב לפחות. חשוב לא להפסיק גלוקומין ביחד עם האינסולין. גש לרופא שלך או למרפאת סוכרת בהקדם .

30/10/2012 | 17:21 | מאת: חיים

אני הייתי במצבך והגעתי ל- HBA1C של 9.7 לבסוף רופאת הסכרת המךיצה על תרופה בזריקה שנקראת BAYETA. יתרונה על אינסולין שלא משמינים ממנה ולחלק מהחולים אפילו מרזים. כדאי לך לבדוק ויפה שעה אחת קודם

11/11/2012 | 17:16 | מאת: יוסי

היי גם לי יש סוכרת 2 ואני עברתי מגלוקומין ליוקריאס שמשולב בכדור הזה שתי סוגים של תרופה לאיזון סכרת וזה מעולה תשאל את רופה המשפחה מקווה שעזרתי.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה