רמות סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

29/09/2012 | 11:10 | מאת: גיא

שלום!!! אני חולה סוכרת מזה כשנה אני בן 40 ורמות הסוכרת בהתפרצות היו 300 סוכר בבוקר ו-11.4.a1c היום אחרי שנה שאני מזריק לנטוס פעם ביום אני מתעורר בבוקר עם רמות גבוהות של 200-300 בבדיקת בוקר.מדוע הסוכר לא יורד למרות הזריקות???????????אני מזריק 20 מנות כל זריקה.האם ניתן לחלק את הזריקה לפעמיים ביום לדוגמא עשר מנות בבוקר ועשר מנות בלילה??????? תודה מראש

10/10/2012 | 10:18 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום גיא- לנטוס עובד 24 שעות לכן אין צורך לחלק אותו. תעלה במינון ב 2 יחידות כל 3 ימים עד שתגיע לסוכר ממוצע של 110 בצום. אני מציעה לך לגשת ליעוץ במרפאת סוכרת. יש לך סוכרת קשה וחשוב לאזן אותה היטב. תבדו סוכר גם במשך היום לאחר שתוריד את הסוכר בצום.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה