שימוש נכון ויעיל בבייאטה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

13/08/2012 | 10:21 | מאת: יוסי

אני סובל מסוכרת ומשתמש במשאבת אינסולין שהביאה אותי לאיזון טוב. אני משתמש בבייאטה בכדי שלא "אנשנש" אוכל במהלך היום וזה עוזר לי ובאמת ירדתי כמעט 3 ק"ג ב 3 חודשים. העניין הוא שאני סובל בשעתיים שוש אחרי הזרקת הבייאטה מהרגשה לא טובה עד כדי בחילות. אייך אני יכול לייעל את השימוש בבייאטה ולמנוע את תופעות הלוואי??????????? תודה.

13/08/2012 | 11:52 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- בחילה זו תופעת לואי של ביאטה. אפשר לרדת ל 5מיקרוגרם*2 במקום 10. אם לא יעזור אפשר לעבור לויקטזה פעם ביום . היא מאותה קבוצה עם פחות בחילות

מנהלי פורום סוכרת והשמנה