בדיקות דם

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/08/2012 | 20:00 | מאת: עמי

שלום, אני סכרתי סוג 1 בן 36 מזריק איסולין . בשבועיים האחרונים אני מרגיש לא טוב חולשה כללית סחרחורות כאבי ראש ולפעמיים מיחושים בחזה שמאל . עשיתי היום בדיקות דם ומאוד מלחיץ אותי התוצאות של המערכת החיסונית. WBC 2.7 (בד"כ 4.5) STABS %-DIF 8.4 (הטווח עד 3) MONOCYTES%-DIF 11.3 (הטווח עד 8 ) NEUTROPHILS abs-DIF 1.3 (מתחת לטווח ) LYMPHOCYTES abs-DIF 0.8 (מתחת לטווח) PHOSPHORUS 2.4 ( טווח מתחיל ב 2.5 ) רציתי לדעת מה ניתן לעשות ולברר ומה הטיפול

05/08/2012 | 15:23 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום עמי-לפי הרגשה כללית רעה ובדיקות הדם יתכן ויש לך דלקת בגוף. נא לגשת להבדק אצל רופא המשפחה. כמובן כשתרגיש טוב תחזור על בדיקת הדם כדי לראות שהיא הסתדרה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה