כדורים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

07/10/2009 | 09:40 | מאת: צביקה

אני בן 55 ,עד לפני כשנה רמת הסוכר שלי הייתה בסביבות 90-100 בבוקר והמוגלובין 5.9 בשנה האחרונה השמנתי . בדיקה שעשיתי היום לאחר צום נדהמתי לראות שרמת הסוכר שלי 149 . השאלה שלי היא האם כדאי לקחת כדורים או להמתין ולראות מה יקרה אחרי הדייאטה אותה התחלתי החודש. במילים אחרות ,אם אני לוקח כדורים ,האם זה הפיך ? האם ניתן להפסיק אותם לאחר הורדה במשקל ? תודה

צביקה שלום, אתה נמצא בשלבים ההתחלתיים של מחלת הסוכרת. חייב עכשיו להיות מאוזן בצורה המירבית, על מנת להימנע מנזקי הסוכרת בעוד כ 10-20 שנה.ממליץ לך בחום גם לשמור על אורח חיים בריא וגם ליטול תרופה כפי שהומלץ לך, אני מניח:גלוקופג'=מטפורמין=גלוקומין.בהצלחה!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה