חשש לסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/06/2012 | 20:25 | מאת: יפה

היי... אני בת23 לא מזמן גילו שיש לי שחלות פולצסטיות וזה גורם לי לעליה במשקל וחוסר יכולת לרדת במשקל .. הרופאת נשים נתנה לי בדיקות דם של אנסוליין lm/uiu <2.00 (התוצאה שיצאה לי) ו - hdl cholesterol 38. LDL cholesterol 57 . Triglycerides 58.3 . Cholesterol total 106.8 . וגלוקוז 96.9 , האם יש לי חשש לסכרת לפי ערך הבדיקות?? ואני כבר מטופלת בכדורים לסידור המחזור שהם גם לסכרת מטפורמין ..והאם הכדורים יעזרו לי לרדת במשקל ? תשובה דחופה לי ביותר לגבי הסכרת .. תודה מראש!!!!

11/06/2012 | 15:20 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-סוכר 96 זו אינה סוכרת. אך המטפורמיןניתן כדי להוריד תנגודת לאינסולין ללא סוכרת בשחלות פוליציסטיות.המטפורמיןיכול לגרום לחוסר תאבון. את חייבת לרדת במשקל -גשי לדיאטנית ותהיי במעקב אצלה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה