בדיקת דם

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/05/2012 | 09:21 | מאת: מני

ד"ר לאה לבין שלום. אניסוכרתי לא מאוזן.בין שאר הבדיקות השיגרתיות שאני עושה יוצא.EGFR 55.5 UREA 63 .אני מודאג מהתוצאה אך הרופאים המטפלים אינם מודאגים היות והתוצאות האלה לא הישתנו מאז שנישארתי עם כיליה אחת.השאלה שלי היא.האם אין כאן שאננות מוגזמת? איך אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר?כמובן שאני נימצא בהשגחה מתמדת של טובי הרופאים אך רציתי לישמוע גם את דעתך. תודה.

03/05/2012 | 10:20 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום מני- אין מה לדאג בגלל תפקוד הכליה אם הוא יציב. מה שמדאיג שאתה כותב שהסוכר אינו מאוזן. הוא עלול להזיק לכליה ועיניים. תתאמץ כדי לאזנו.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה