אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

24/03/2012 | 20:05 | מאת: מיקו

ד"ר לאה לבין שלום היום בבקר נסעתי לטיול לצפון.ובסביבות השעה 11 לא הירגשתי טוב.וניזכרתי שלא היזרקתי את האינסולין.בדקתי את רמת הסוכר ויצא 198 כמובן שלא מצאתי בית מירקחת פתוח.ונאלצתי לאכל רק לפי. בדיקות שעשיתי בדרך.מה דעתך האים ההיתיצריך לחזור הביתה?או אולי כדאי להחזיק כדורי גלובן לישעת הצורך.אני מזריק 18 י"ח ליום כל בקר ותוספת של נובו רפיד לפי הצורך. תודה על תשומת הלב.

25/03/2012 | 13:10 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום מיקו- לא היית צריך לחזור מהטיול בגלל סוכר 198 . אתה יכול לקחת איתך לנסיעות אינסולין נובורפיד או כל אינסולין שאתה רוצה בנרתיק בקירור-תתקשר להזמין נרתיק בגודל של עט אינסולין לטל- 1800352252

מנהלי פורום סוכרת והשמנה