סכרת ונפילה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

13/03/2012 | 12:46 | מאת: שאול

כבר יותר משבוע אני מרגיש סחרחורות.וחוללשה. הייתי מאושפז ברמבם שבוע ולא מצאו מה הבעיה וביקשו המשך בדיקות בקהילה. השבוע נפלתי בבית ונחבלתי בפנים. שוב הלכתי לרמבם ושחררו אותי.יש לי כאבי רגלים חזקים מהנפילה. מה עושים. שום כדור לא עוזר. הרופא אמר לי לקחת 2 אקמול או 2 אופטלגין בפעם אחת. אני מזריק אינסולין ולוקח ויקטוזה. הסוכר בדרך כללל מאוזן. איזה בדיקות אני צריך לעשות מזריק נובמוקיס רפיד פעמיים ביום 60 יח בבוקר ובצהרים. נובמוקיס 30 60 יח בערב. ויקטוזה 1.8 בערב. . אודה לתשובתך המהירה

13/03/2012 | 19:55 | מאת: זק

שאול היקר מיתוך סקרנות אני שואל?האים אתה באמת לוקח את הכמויות הענקיות האלה של האינסולין?.אני מיתפלא שאתה מצליח לעמוד על רגליך. איזה סוג של נובומיקס אתה מזריק.ידוע שהנובו רפיד עלול ליגרום להיפו.ועוד בשילוב עם נובומיקס שיש בו אחוז מסוים של אינסולין מהיר.כדאי שתיפנה באופן דחוף למכון סכרת.או שאתה מפתח היתנגדות לאינסולין.או שאתה לא שומר על דיאטה מאוזנת כתוב תגובה. שלום.

13/03/2012 | 22:46 | מאת: חנה(אשתו של שאול)

שלום זו אשתו. אם יהיה יותר מאוחר או בבבוקר במחשב יכתב לך תשובה.

14/03/2012 | 12:12 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-נא לבדוק רמת HBAC -ממוצע תלת חודשי של סוכר וכן לבצע עקומת סוכר -לבדוק סוכר 6 פעמים ליום - חד פעמי - כדי לראות את מידת האיזון. להמשיך לבדוק סוכר כ 2 פעמים ביום בשעות שונות וכשאתה לא מרגיש טוב יתכן מאד שיש לך ירידות סוכר שתורמות לנפילות שלך . לדעתי כדאי להזמין תור למרפאת יועץ סוכרת

מנהלי פורום סוכרת והשמנה