גלוקומ ין לסכרת.

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/02/2012 | 20:39 | מאת: מרים

ערב טוב. אני בת 65 עשיתי העמסת סוכר ובדיקת A1C המוגלובין לפני 8 חודשים ובהעמסת סוכר התוצאה היתה 223 וה-A1C 7.1 בחודש אוקטובר עשיתי שוב בדיקת A1C המוגלובין והתוצאה היתה 6.7 . אני עושה בדיקות דם בבוקר והתוצאה היא 98,86,84 ויום אחד התוצאה היתה 64 אני לא בודקת כל יום פעמיים בשבוע שעתים אחרי האוכל 150,138,107 הרופא נתן לי כדור גלוקומין ואני מהססת לקחת. האם עלי לקחת את הכדור? אני מפחדת לקחת את הכדור שלא יהיה לי היפו. אודה לך על תשובתכם.

29/02/2012 | 12:58 | מאת: משה

לפי מה שאת כתבת. את אינך חולה בסכרת.אין לך צורך בגלובן .הגלובן הוא זרז ללבלב.ואם לוקחים אותו ליפני ארוחת ערב. הוא בהחלט עלול ליגרום להיפו.ביחוד מםוכן אה את מישתמשת בכדורי שינה.אין לי מוסג מדוע הרופא שלך נתן לך את התרופה הנ"ל.המלצות:עלמנת שתיהי שקטה תישמרי על דיאטה דלת פחממות ובקשי מהרופא מירשם עבור מכשיר למדידהסוכר מסוג פריסטייל.

01/03/2012 | 12:48 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-גלוקומין אינו עושה היפו רק מאזן את הסוכר. הוא כדור טוב. רצוי לקחת אחרי א. הבוקר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה