ויקטוזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/11/2009 | 15:15 | מאת: מיכל

מזה 7 שנים אני סוכרתית משתמשת באינסולין מיקסטארט 30יח' בבוקר ו-30 יח' בערב אני די מאוזנת, לא עוברת את ה-7 ב-H1C הבעייה היא השמנה, אני בת 45 ושוקלת 96 האם יש כדור לסוכר שהוא גם טוב לירידה במישקל? והאים השימוש בויקטוזה מומלץ גם הוא? ומה עדיף? תודה מראש

למיכל שלום,מטפורמין (=גלוקופג'=גלוקומין) היא תרופה המורידה גם סוכר וגם משקל. רצוי לקחת אותה יחד עם האינסולין. ויקטוזה ניתנת בהזרקה, כמו אינסולין, והיא עשוייה לסייע הרבה בירידה במשקל.

למיכל שלום, נראה לי שכבר עניתי לך. בכל אופן, גלוקופג' היא תרופת חובה עבורך, בנוסף לאינסולין. ויקטוזה איננה כדור אלא זריקה. מאד מומלצת לשמנים עם סוכרת מסוג 2.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה