רוצה המלצה של כדור חדש

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

20/02/2012 | 11:42 | מאת: רותי

אני בת 66 חולת סכרת 10 שנים לקחתי רוב השנים גלובן,וחודשים האחרונים עברתי לגלוקומין אך בחודשים האחרונים הערכים של הסוכר עלו מאוד, לכן הומלץ לי לעבור לגנואט 2 ביום ואני התחלתי לקחת 1 ביום נראה לי מאוד מוגזם לקחת שני כדורים ביום מאחר שפעם לקחתי ולא הרגשתי טוב היה לי צרבת חזקה ויובש בלשון רוצה לשמוע על הגנואט פרטים והמלצות מתי לקחת וכמה פעמים (יש לציין שאני אישה רזה ועושה כושר ואוכלת בשמירה, הערכים של הסוכר הגבוהים שלי ביום יוכולים להגיע 200 220

21/02/2012 | 14:28 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-לאחר 10 שנים של סוכרת גנואט לא יספיק לך לאיזון הסוכר לבדו.המינון הוא 2 ליום.לעייתים אחרי שבוע תופעות לואי חולפות. גשי למרפאה ליעוץ סוכרת להתאמת הטיפול.

02/03/2012 | 01:28 | מאת: רותי

ד"ר לאה לבין תודה על עצתך, אבל מה עושים אם הרופא שלי לא מוכנה להפנות אותי למרפאה לייעוץ סוכרת היא טוענת שהמצב שלי לא כל כך חמור שעוד לא ניסיתי את כל האפשריות רוצה שהעבור 2 גנואט ביום האם זה נכון לסרב לבקשתי.

21/02/2012 | 14:28 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-לאחר 10 שנים של סוכרת גנואט לא יספיק לך לאיזון הסוכר לבדו.המינון הוא 2 ליום.לעייתים אחרי שבוע תופעות לואי חולפות. גשי למרפאה ליעוץ סוכרת להתאמת הטיפול.

29/02/2012 | 13:30 | מאת: משה

ד"ר לאה רבין שלום. מדוע אינך ממליצה על טיפול באינסולן? לו ההיתי מתחיל את הטיפול באינסולין מוכדם יותר ההיתי היום עם שתי כליות ולא עם כליה אחת. ולא ההיתי מאבד את הראייה בעין אחת ולא ההיתי סובל מחרופתיה ונרופטיה .ולחץ דם גבוה,וכורסטרול גבוה.וכמובן שאני נכה במאה אחוזים. לתשומת ליבך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה