סוכר לייט - דקסטרוז וסוכרלוז

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/02/2012 | 14:19 | מאת: שרי

שלום , יש לי שאלה שאינה קשורה למחלת הסכרת, כיוון שאני לא חולת סכרת. רציתי לדעת אם המוצר הנ"ל עשוי גם כן מחומרים מלאכותיים, ואינו בריא כמו סכרין וכל הממתיקים המלאכותיים? אם אכן כך הדבר, איזה ממתיק יכול להוות תחליף לסוכר מבחינת דלות הקלוריות שבו,ושלא נחשב לחומר מזיק לבריאות ? תודה.

27/02/2012 | 05:24 | מאת: צמהצ

יש צמח העונה לשם סטיביה והוא מתוק מאוד .ניתן לרכוש אותו ברוב חנויות הטבע

06/11/2012 | 13:44 | מאת: שושנה

ממליצה להיכנס לאתר של פרופ' גמליאל מומחה לתזונה מונעת- מכון רותם ולראות מה הוא כותב בקשר לסטיביה. לא מומלץ בכלל. סטיביה מסרטן.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה