שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/01/2012 | 13:00 | מאת: אליהו

שלום לך תזכורת סוכר 106 האם כדאי לחם מלא אולחם קל? לקנות לחם של הסימן אייל לחולי סכרת? מה לגבי ספורט האם מספיקה הליכה 3 פעמים בשבוע כול פעם 40 דקות?מה לגבי מוצרי חלב אפשר לשתות בערב כוס חלב? מה לגבי פיצוחים אם אפשר גרעינים שחורים אשמח לדעת תודה רבה

24/01/2012 | 10:57 | מאת: ד"ר לאה לבין

לגבי הליכה-רצוי יותר פעמים בשבוע 40 דקות זה מינימום. השאלות על התפריט תפנה בעת ביקורך אצל תזונאית-זה כלול בסל הבריאות. בגדול- כל דבר מותר בכמות קטנה. יש חשיבות לירידת משקל. רצוי לבדוק HBAC וסוכר לאחר העמסת סוכראו לאחר אוכל במרפאה שלך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה