יעוץ ועזרה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

22/01/2012 | 17:45 | מאת: אליהו

שלום אני בן 42 כול הזמן היה לי הסוכר 96 98 בבדיקה לפני אחרונה 103 לאחר שמירה וספורט הבדיקה אחרונה 106 סוכר. מה לעשות? איך להתנהל? אני שומר ללא עוגות ומתוקים האם צריך לחם קל או מלא האם צריך אורז מלא וקוסקוס מלא. מותר מוצרי חלב ? אשמח לדעת מה לעשות כמה פירות ביום מותר ואיזה?מה לעשות האם מותר תפוחי אדמה? אני אוכל לימון האם זה בסדר במקום פרי למשל. אשמח להכוונה ולעזרה מאוד לחוץ. מותר אורז רגיל? תודה

23/01/2012 | 11:48 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-בגדול כל מה ש"חום ומלא" עדיף מלבן. לימון זה כמו פרי אחר. קח הפניה לדיאטנית מרופא המשפחה וקבל תפריט מסודר למניעת סוכרת

מנהלי פורום סוכרת והשמנה