סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/01/2012 | 22:24 | מאת: נאוה

שלום רב, עשיתי בדיקת דם כללית והתוצאה של הבדיקה היתה 107 עשיתי גם בדיקה A1C המוגלובין והתוצאה היתה 6.7 אני עושה בדיקות דם בבית בבוקר והתוצאה יוצאת 99,88,84 ושעתיים אחרי האוכל התוצאה מראה 160,130,120 הרופא המליץ לי לקחת כדור גלוקומין.האם עלי לקחת כדור לפי התוצאות של הבדיקות.האם הכדור לא יוריד לי את הסוכר לרמה נמוכה ויגרום לי להתעלפויות. אני בת 65.

22/01/2012 | 13:20 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- גלוקומין רק מאזן את הסוכר לא מוריד מתחת לנורמה. לכן את לא צריכה לבדוק סוכר יום -יום. חשוב מאד לקבל תפריט מדיאטנית ולשמור על תזונה מתאימה לסוכרת.

22/01/2012 | 19:50 | מאת: ד''ר נסטור

נאוה שלום, בהמשך לדבריה של ד''ר רבין. מחקרים הוכיחו שבטורם סוכרת שינוי באורח חיים, קרי תזונה ופעילות המתאימות לסוכרת, מקטינים את הסיכון לפתח סוכרת יותר מגלוקומין. לכן מומלץ מאוד ללכת ליעוץ אצל דיאטן/ית מומחים לסוכרת. בהצלחה, ד''ר נסטור

מנהלי פורום סוכרת והשמנה