סכרת מההריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/01/2012 | 06:51 | מאת: נטלי

שלום שמי נטלי אני בת 40.. שי לי כמה שאלות ברצוני לציין שכל ההריונות שלי סבלתי מסכרת בדרך כלל היה עובר לאחר הלידה מי שום מה בלידה ה4 הסוכר נשאר התחלתי לקחת גלוקומן שלא עזר לי בכלום הסוכר נא בין 150ל 200 הלכתי לרופאת סכרת והיא נתנה לי אמריל . אבל הבנתי שאמריל עושה בעיות ללבלב ועכשיו אני פוחדת לקחת את הכדור מה עושים והאם תוכל להסביר לי מה בדיוק הכדור עושה

04/01/2012 | 11:55 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום נטלי-אמריל גורם ללבלב להפריש יותר אינסולין.לתווך הארוך זה מחליש את הלבלב.אך בינתיים עדיף לאזן את הסוכר כי הוא יותר מזיק . תבקשי החלפת כדור[יש כדורים לא בסל משהוא טוב] או אינסולין ללילה מרופאת הסוכרת בביקור הבא. כמובן יש להגיע לדיאטנית לקבל תפריט

מנהלי פורום סוכרת והשמנה