קלנסווה משולש

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/12/2011 | 17:51 | מאת: לין

שלום.. אבי בן 65 שנה, הוא חולה סוכרת כ- ארבע שנים בערך הטיפול שלו היו רק תרופות ךחולי סוכרת רגילים(לא יודעת מה הםם בדיוק) אתמול התחיל להשתמש בזריקות של אנסולין . הרופא טוען כשלושה ימים יש לו דרגת סוכרת גבוהה אז חייב להשתמש בזריקות אלה .. אני לא מרגישה טוב צעקתי עליו משום שאני יודעת שזריקות אלה מתחילות לפגוע בגוף לאט ללאט וזה דיי מכאיב לי לראות את אבא במצב כזה תודה זה היה טוב לשצף אותכם את מה אני מרגישה תודה

25/12/2011 | 13:19 | מאת: ד"ר לאה לבין

לום לין-זריקות אינסולין אינן הורסות את הגוף . הסוכר הגבוה הורס אותו ואינוסלין עשוי לעזור לאבא שלך. אינוסלין זו תרופה יותר טובה מכל מינ כדורים לסוכרת.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה