קונג'אק וכדור אחר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/12/2011 | 14:45 | מאת: דגנית

שלום אני מעוניינת לרדת במשקל. שמעתי על כדורי הקונג'אק שעשויים לעזור לי. בבדיקת דם מצאו לי התחלת סוכרת, כלומר סוכרת גבולית . הערכים- 115, כשצריך שיהיה 90-100. הרופא נתן לי כדור גלוקומין אחד ליום. האם מותר להשתמש בקונג'אק ביחד עם הגלוקומין? האם יש סיכון של סתירה או תגובה אם נוטלים אותם ביחד? אני לוקחת גם כדור מולטויטמין צנטרום וכדור חמוציות. יש בעיה בשילובים? תודה

18/12/2011 | 09:54 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- אפשר לשלב את הטיפולים אך אין לבלוע קונגאק יחד עם תרופות אחרות. צריך שעתיים הפרש זמנים בין נטילת התרופות והקונגאק

מנהלי פורום סוכרת והשמנה