הודעה בפורם

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

07/11/2011 | 00:09 | מאת: רון

כתבתי את ההודעה הזאת http://www.doctors.co.il/forum-3580/message-430#message-430 ליפני כשנתיים בתחילת סכרת נעורים. הסוכרת אצלי כיום היא סמויה הa1c הוא 6.5!! לא ידעתי שאם אני יפרסם את השם שלי הוא יהיה מוצג בפורם בגוגל זה השתמשתי בשם בדוי גם אם כותבים את השם שלי בגוגל אנשים רואים שהגבתי בפורום הזה אני מאד אשמח אם תכבדו את הפרטיות שלי ותימחקו את ההודעה מהפורום במהרה תודה!!!

13/11/2011 | 16:33 | מאת: צוות האתר
ההודעה הוסרה מהפורום. צוות האתר.
03/01/2012 | 00:28 | מאת: רון

תודה רבה על ההיתייחסות והאיכפתיות. משום מה השם שלי מופיע עדיין בתוצאות החיפוש בגוגל בתוך האתר שלכם אשמח אם תוכלו להסיר את השם לגמרי מתוך האתר תודה!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה