אמריל

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

05/11/2011 | 19:00 | מאת: גלוקומינה

אני בת 50 מזה 6 שנים בסוכרת 2. A1C שלי 7.3 ובשל כך הוסיפה לי רופאת המשפחה 1 אמריל 1 מ"ג ליום בתוספת 2 גלוקומין 1 ערב 1 בוקר. אני שואלת אם האמריל הידוע כסוחט לבלב יגמור לי את הלבלב בסופו של דבר ואם כך האם אין כדור יותר טוב ממנו ולמה נותנים את האמריל ודומותיו ?? ועוד שאלה האם האמריל מעודד השמנה כי למרות שאני רזה הבטן שלי עדיין תפוחה כאילו אני בהריון !! מה עושים?

06/11/2011 | 15:13 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-יש תרופות טובות יותר מאמריל אך הן לא בסל. הן בביטוחים המשלימים-גנוביה, גלבוס ואוגליזה אלה התרופות החדשות לסוכרת. בנוסף לגלוקומין כמובן,אך יש כדורים שהם צירוף של גלוקומין וגנוביה-גנואט

15/11/2011 | 00:27 | מאת: גלוקומינה

אבל האם האמריל ודומיו מאותה קבוצה באמת גורמים לאורך זמן לחיסולו של הלבלב בשל ההמרצה לייצור אינסולין ?? ובשל כך עדיף לא ליגוע בתרופות ממשפחת הסולפא ?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה