שלום

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/09/2011 | 19:55 | מאת: יוסי

שלום אני בן 47 עשו לי בדיקה של סוכר יצא רמה של 7 אם זה סוכרת אני כול הזמן מרגיש רעב כול שעתיים אני אוכל אם זה סוכרת אני גם מתר שמונים ושוקל 82 קילו ארופה אומר לי יש לך סוכר ואבל אין לך סוכרת לא מבין אותו תודה ושנה טוב וחג שמח

09/10/2011 | 14:25 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-כמה סוכר יש לך בצום ואחרי האוכל? אתה צריך לקבל יעוץ לדיאטה -ללא סוכרים פשוטים- ובנוסף לבצע פעילות גופנית. ישלך נטיה לסוכרת

09/10/2011 | 14:25 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-כמה סוכר יש לך בצום ואחרי האוכל? אתה צריך לקבל יעוץ לדיאטה -ללא סוכרים פשוטים- ובנוסף לבצע פעילות גופנית. ישלך נטיה לסוכרת.

09/10/2011 | 15:38 | מאת: יוסי בוקובזה

אני עושה בדיקה ויוצה לי 6<4 זה מה שאמרו לי אצלי זה מאוזן ככה אמרו לי אבל אני שואל אם יש לי סוכרת כי אני אוכל הרבה אני שוקל 85 וגובע מטר 85 בבוקר יוצא לי בדיקה 100 פעם 107 פעם 120 ככה כול הזמן תודה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה