נגישות
נגישות

ערכים גבוהים ועודף שומן

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

20/09/2011 | 15:14 | מאת: דודו

שלום לפני חצי שנה הרגשתי תופעות לוואי מוזרות שהלכתי לבדיקות דם גילו לי רמת סוכר של 520 והלכתי לרופא בקופת חולים שישר רצה שאני ישתמש באינסולין וסירבתי אמרתי לו שאני רוצה קודם כל לנסות כדורים ובאמת כך היה ולאחר 4 חודשים ירדתי 40 קילו והרמות סוכר בגוף התייציבו והפסקתי את השימוש בכדורים לראות אולי אני לא צריך אותם בכלל ובאמת אני עושה בדיקות כל בוקר ואני עומד על 75 -80 רמת סוכר ושעתיים לאחר האוכל הערכים הם בערך 140-150 ויותר מזה אכלתי דברים מתוקים וגם אחרי זה עשיתי בדיקה רק לניסיון הערך של הסוכר היה בטווח ה140-150. השאלה שלי: האם יכול להיות שעברה שלי הסוכרת? ואם זו מחלה שיכולה לעבור? ואם הפסקת הכדורים זה בסדר? גם עשיתי בדיקות דם אחרי חודש שהפסקתי לקחת את הכדורים ובבדיקות דם היה הכל תקין חוץ מMPV שיצא 13.2 ואמרו לי שזה כדוריות הדם הלבנות וזה ערך טיפה גבוה ממה שצריך להיות אשמח לדעת מזה אומר הערך הזה של הMPV תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דודו-יש לך נטיה לסוכרת, היא יכולה להופע שוב אם תעלה במשקל או תאכל מתוק. כל הכבוד שהצלחת לרדת 40 קג!! תעשה הרבה ספורט תשמור על תזונה שמתאימה לסוכרת- ללא מתוק כי זה מחליש את הלבלב!!! רצוי לקחת בבוקר 1 גלוקומין [מטפורמין ]זה כדור מעולה ושומר שהסוכר לא יעלה. MVP קשור לגודל טסיות הדם.תחזור על הבדיקה בעתיד.

21/09/2011 | 15:17 | מאת: דודו

הפסקתי לקחת את הכדורים עקב סחרחורות שהם היו עושים לי השאלה אם זה יכול לפגוע ברגע שהתחלתי לקחת את הכדורים ומרגע שהסוכר התייצב בגוף הפסקתי לקחת כדורים על דעת עצמי והרמות סוכר בסדר ואני שומר בעקרון בקטע של אוכל.

שלום דוד- אם הכדורים עשו לך סחרחורות אל תקח אותם. רק אם הסוכר יעלה תחזור לקחת

מנהלי פורום סוכרת והשמנה