נגישות
נגישות

האם הפסקת נטילת כדורים יגולה לפגוע בלבלב?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

20/09/2011 | 03:10 | מאת: אבי

האם מותר להפסיק לקחת כדורים של הסוכרת לאחר התייצבות הסוכר בדם עקב כאבי ראש וסחרחורות לאחר הנטילה של הכדור? וגם האם המחלה יכולה לעבור ? למשל אחרי אוכל אני עושה בדיקה לאחר שעתיים ולא יוצאת לי תוצאה מעל 120-130 ובבוקר אני גם עם ערכים של 65-75 שזה נראה לי נמוך מדי.. וזה לאחר חודש שהפסקתי לקחת כדורים.

לקריאה נוספת והעמקה

אבי שלום-קודם כל עשית נכון שהפסקת כדורים כי הסוכר היה נמוך.יש לך נטיה לסוכרת. יכול להיות שבעתיד הסוכר יעלה לכן צריך מעקב.לגבי הסוכר בצום- תבדוק מהוריד אולי המכשיר הביתי לא מדייק. הפסקת כדורים אינה פוגעת בתפקוד הלבלב. חשוב להקפיד על פעילות גופנית ותזונה מתאימה.

20/09/2011 | 14:28 | מאת: אבי

!!!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה