פרמטרים בסוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

15/11/2009 | 12:46 | מאת: ניצה

שלום רב, שאלתי היא מהם הפרמטרים שצריכים להיות במד הסוכר כאשר הנני בודקת ומתי לבדוק בבוקר לפני האחרוחה או אחריה. אני בת 54 ולאימי יש סוכרת לא מאוזנת כך שאני שומרת והתחלתי גם מעקב כאשר קניתי ערכה לבדיקת סוכר. תודה ניצה

לניצה שלום רב, אין תשובה אחידה לשאלתך. אני ממליץ לך לעקוב 2-3 פעמים בשבוע, אך לשנות את מועד הבדיקה. פעם לפני ופעם אחרת אחרי האוכל. פעם בבקר, פעם בצהריים ופעם אחרת בערב. כך תקבלי נתונים לגבי כל היממה במצבים שונים, אפילו שרק תבדקי 2-3 פעמים בשבוע.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה