הסוכר לא יורד..

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

15/11/2009 | 12:11 | מאת: גדי

אני בן 46 והפסקתי לעשן לכן אני אוכל יותר והסוכר אצלי עולה. הכי גבוה שראיתי אותו בבדיקה שערכתי אצלי בבית הוא 225 וזה קרה כי יום קודם לכן שתיתי ויסקי. בנורמל הוא עומד על 140-170 אני מבצע ריצות והסוכר יורד אך לאחר כמה ימים חוזר. אני אוכל סוכריות ללא סוכר ולועס מסטיקים של מסט ללא סוכר האם זה מעלה לי את הסוכר? ואני אוכל שיבלות שועל ומקפיד על דברים בריאים

לגדי שלום, איחולים על הפסקת העישון. רצוי להיגמל במקום להפסיק. אין חובה בעלייה במשקל עקב הפסקת העישון.על פי הדיווחים שלך, נראה שהנך זקוק כבר גם לטיפול תרופתי, כי בלעדיו אינך שולט ברמת הסוכר שלך, למרות הריצות והדיאטה. כדאי לשקול טיפול במטפורמין.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה