הרזיה פתאומית

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/08/2011 | 14:59 | מאת: מוטי

אני בן 65 בחודשים האחרונית התחלתי לרדת במשקל ללא כל סיבה ברורה. ירדתי למעלה מ -14 ק"ג בדיקת סוכר רצופה של מספר ימים אינה מצביע על חריגה בממוצע כ 110. למרות שבשתי בדיקות התקבלו תוצאות של 130 ו 150. בבדיקת אולטרסאונד של חלל הבטן לא נמצאו ממצאים חריגים. האים יש כיוון בדיקה נוסף שמומלץ לחפש. תודה

28/08/2011 | 12:31 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- הירידה שלך במשקל אינה קשורה לערכי סוכר עד 150. צריך לעבור בירור מלא שכולל את כל בדיקות הדם-בלוטת התריס ברזל שקיעת דם ספירת דם וצואה לדם סמוי-הכל דרך רופא משפחה תחילה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה