תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/08/2011 | 23:33 | מאת: שוש

בבדיקות הדם שביצעתי היום גיליתי שיש לי סוכר 200 ,מהי המשמעות,האם זה הופך אותי לסוכרתית,אם כן איזה טיפול עליי לעבור ואצל מי? ברצוני לציין שיש לי רקע משפחתי בעניין ( אבא,אח,דודה)ובנוסף ה-bmi שלי בחריגה של כ-40 קילו.

28/08/2011 | 12:20 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום שוש-מעל 126 סוכר בצום זו סוכרת. עליך קודם כל להגיע לרופא משפחה להתחיל טיפול תרופתי ולדיאטנית ליעוץ ומעקב. ירידת משקל אצלך היא ענין בריאותי. הסוכר יכול להתאזן מירידת משקל. כמובן הליכה ברגל או שחיה חשובים לא פחות מכדורים.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה