פסוריאזיס וג'נואט

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/08/2011 | 22:51 | מאת: עפר

התחלתי ליטול ג'נואט לפני כ 6 חודשים ובערך באותו הזמן הופיע לי גרד באזור השוק הרגל שהפך ממש לפריחה בשטח של כמה סנטימטרים רבועיםת טיפלתי במשחות שונות ולאט לאט זה עבר לאחר כחודשיים. לאחר מכן הופיע לי גרד דומה שהחל כיובש של העור ולאחר מכן עור מגורה ואדמומי וחשוף על איבר המין בקפלי העור סמוך לעטרה ,סבלתי כך כחודש ויותר עד שהעזתי לגשת לרופא עור ומין והוא נתן לי משחות לטיפול בתופעת פסוריאזיס שלפי דעתו זאת אבחנתו,לדעתו ייתכן קשר בין נטילת ג'נואט לפסוריאזיס, הייתכן ? אני מאוד מודאג

28/08/2011 | 10:33 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום עופר- ראיתי צופעות עוריות מגנוביה שעברו לאחר הפסקתה. ממליצה להפסיק את הגנוביה.את הגלוקופג להמשיך. אם הסוכר לא מאוזן עדיף להוסיף אינסולין לנטוס בלילהאו אינסולין אחר.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה