יוקריאס

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

09/08/2011 | 17:01 | מאת: ישראל

אני ואשתי מאובחנים בסוכרת, שנינו קיבלנו את הסוכרת בגיל מבוגר. כיום אני כבר 8 שנים מאובחן, אחרי דיאטה שהורדתי 15 ק"ג. אני שומר על תזונה נכונה עם דיאטנית פעם בחודשיים בערך. אני כבר שלושה חודשים בערך לוקח את התרופה יוקריאס ורציתי לדעת האם התרופה יכולה לשנות או להשפיע על המשקל שלי (הורדה או הפחתה לטוב או לרע)?

11/08/2011 | 11:11 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום ישראל-יוקראס היא תרופה שלא אמורה להשפיע על המשקל. לא מעלה ולא גורמת לרעב ,לעיתים גורמת לירידה של 1 קג. לוקחים אותה פעמיים ליום

מנהלי פורום סוכרת והשמנה