השלום והברכה ד"ר ויינשטיין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/11/2009 | 23:32 | מאת: לילית

אני סוכרתית כבר כ-30 שנה בקירוב בת 53 סובלת מיתר לחץ דם ויש לי בעיה עם תינגודת לאינסולין לפעמים בעליה חדה בערכים,בשנה האחרונה עליתי במישקל ולא בגלל תזונה אני בקושי אוכלת ומטופלת אצל רופאה מדהימה בצפון רק שההיתמחות שלה היא ברפואת ילדים וסוכרת ילדים ואין לה כל כך ניסיון עם סוכרת מבוגרים אך עלי לציין שרופאה זו הביאה אותי לאיזון מוצלח במשך השנתיים הללו שאלתי האם אני יכולה להישמש בתרופה כל שהיא להורדה במישקל היות ואני ממש לא מצליחה בעזרת הספורט להוריד וכמו כן מה עושים כדי להוריד תינגודת אינסולין אני משתמשת באפידרה אודה לך לתשובתך אני ממש מיואשת מהמצב הקיים שיש איתו עוד הרבה בעיות אך המשקל מקשה עלי ביום יום אני שוקלת היום כ-80 ק"ג ועליתי במשך השנה וחצי כ17 ק"ג אבקש את עזרתך תודה על צומת הלב

לילית שלום, הטיפול שעשוי לסייע לך הוא בזריקת בייאטה או ויקטוזה. אלו הם תכשירים חדישים, הניתנים בהזרקה עצמית כמו אינסולין אולם, בניגוד לאינסולין הגורם לך להשמין, אלו מורידים גם סוכר וגם משקל. הם אינם כלולים בסל הבריאות והם יקרים.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה