השמנה בסוכרת מסוג 2

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/11/2009 | 13:32 | מאת: אפרים

קראתי במאמרך באי"ל של האגודה לסוכרת, שהכדורים להורדת סוכר גם גורם להשמנה. אני לוקח גלוקומין 850 מ"ג פעם ביום בערב. בזמן האחרון אני מרגיש שלא יורד במשקל אלא דווקא עולה. באותה חוברת (נובמבר 2009) מבית לילי יש פרסום על כדור שגם מוריד סוכר וגם עוזר להורדת המשקל. הרופא המטפל שלי לא ידע לומר על כדור כזה. אולי אפשר לברר דרכך את שם הכדור? מודה לך על תשובתך

לאפרים שלום, נראה לי שהכוונה היא לא לכדור אלא לזריקה עצמית של חומר המכונה "בייאטה".זה לא אינסולין והוא גם מוריד סוכר וגם משקל.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה