עייפות

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/06/2011 | 20:08 | מאת: אורי

שלום אבא של סובל מעודף סוכר הייתה תקופה ארוכה הוא לא הקפיד לקחת כמו שצריך את הכדורים שנתנו לו הרופאים, אבל לפני שלושה- ארבעה שבועות הרופאה שוב לקחה אותו לשיחה והסבירה לו שהמצב חמור, ושהוא חייב להתמיד עם התרופות והוסיפה לו גם זריקות. אז בזמן האחרון הוא התחיל לקחת את התרופות והזריקות באופן יותר אחראי. (אם כי לא הפסיק לגמרי עם אכילת מתוקים) העניין הוא שחבר שלו מהעבודה אמר לאמא שלי שמשהו לא בסדר אצל אבא שלי ביומיים האחרונים, שהוא מאוד עייף והוא נירדם כל רגע. השאלה היא אם זה יכול להיות קשור לסוכרת או לתרופות? זה משהו שאמור להדליק נורה אדומה? אני מצטער שאני לא נותן פרטים על התרופות כי אני לא גר בבית אבל אם זה יהיה חשוב אז אברר בתודה אורי

29/06/2011 | 15:53 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-צריך לבדוק סוכר בבית ולראות האם הוא נמוך מדי-שה זה גם מסוכן.חשוב להראות את מעקב הסוכר בבית לרופא המטפל. בנוסף אם אבא שלך סובל מעודף משקל ונוחר ,יתכן שיש לו הפסקות נשימה בשינה בלילה ולכן הוא נרדם ביום.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה