נסיונות כושלים להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/06/2011 | 15:31 | מאת: ליהי

בת 38 אחרי 2 הריונות שנכנסתי להריון ממש בקלות ורוצה הריון שלישי עם עודף משקל ( תמיד הייתי) ועכשיו יש לי קצת סוכרת סוג 2 האם יכול להיות שבגלל זרימת דם לא טובה שזה מה שבוערת כנראה גם גורמת אז יהיו לי קשיים להיקלט? הלכתי לפרופסור קופרמינץ שרוצה שנתחיל הזרעות ונתן לי 2 כדורי איקקלומין ליום במשך 5 ימים למרות שיש לי מחזור ובחוץ מסודרים אודה לתשובותיכם

14/06/2011 | 12:59 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-בגלל השמנה יש תנגודת לאינסולין, סוכרת ובעיות פוריות. רצוי מאד לגשת לדיאטנית ולרדת במשקל לפני ההריון וכך גם להוריד את הסוכר בדם.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה