מיואשת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/06/2011 | 23:09 | מאת: לילך

בת 42 3 שנים עם סוכרת לא מאוזנת ברוב הזמן . כיום 9.1 תלת חודשי. הרופא נתן לי ויקטוזה וכבר 8 ימים אני לוקחת את המינון הרגיל של 1.2 ועדין הערכים בבוקר נעים סביב 180-190 בבוקר. (הטעות אולי שלפני שנה לקחתי ויקטוזה 3 חודשים וגם בגלל תופעות הלואי וגם בגלל שזה בהזרקה ביקשתי מהרופאה לתת לי גנואט. שלא עזר. (באמת שלקחתי ויקטוזה לפני שנה היא עזרה והורידה לי ל 7.1.) השאלה שלי תוך כמה ימים זה אמור לעזור . יש מצב שלפני שנה זה עזר והשנה זה כבר לא יעזור ושוב יש לי כל הזמן חולשה ובחילות מהויקטוזה והרגשה כללית רעה מאוד.

13/06/2011 | 12:21 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-המינון ההתחלתי של ויקטוזה הוא 0.6 מג לשבועים ובהמשך 1.2 מג כדי למנוע תופעות לואי. תוך כ 10 ימים זה אמור לעבוד. תני לזה עוד הזדמנות אחרונה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה