VICTOZA

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

30/05/2011 | 16:12 | מאת: מתעניינת

רופא המשפחה המליץ על נטילת VICTOZA בנוסף ל- METMORFIN אני בת 45 שוקלת 90 ק"ג ו HABC1 יצא 8 לפני זה היה 6.2 (לפני שנה) מה תופעות הלוואי? האם נכלל בסל הבריאות ?? האם נכון לעבור לזה

31/05/2011 | 13:36 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-ויקטוזה בסל הבריאות לאחר אישור מנהל מרפאה עם HBAC מעל 8 עם BMI מעל 30 וטיפול ב 2תרופות לסוכרת .לא מפסיקים לגלוקומין אלא ממשיכים אותו עם ויקטוזה.זו תרופה טובה מאד שמורידה משקל וסוכר. עלולה לגרום לבחילות או כאבי בטן בחודש הראשון. לכן מתחילים במינון קטן.

31/05/2011 | 13:36 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-ויקטוזה בסל הבריאות לאחר אישור מנהל מרפאה עם HBAC מעל 8 עם BMI מעל 30 וטיפול ב 2תרופות לסוכרת .לא מפסיקים לגלוקומין אלא ממשיכים אותו עם ויקטוזה.זו תרופה טובה מאד שמורידה משקל וסוכר. עלולה לגרום לבחילות או כאבי בטן בחודש הראשון. לכן מתחילים במינון קטן.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה