ירידות סוכר?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

30/05/2011 | 15:49 | מאת: ליאור

שלום אני בת 20 ויש לי מדי חודש בערך מצבים שהכל נראה בסדר ובפתאומיות אני מרגישה נפילת מתח הכל מסביבי נהיה מעורפל ואני מאבדת תחושת מרחב ואם אני לוקחת משהו מתוק זה עוזר קצת ואחרי חצי שנה אני חוזרת לעצמי השאלה שלי כמו מה זה נראה?

30/05/2011 | 15:51 | מאת: ליאור

01/06/2011 | 14:59 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-האם זה קורה כשאת עומדת הרבה זמן ?-נראה לי יותר שמדובר בירידות לחץ דם. כי אם היו ירידות סוכר היית נורא רעבה ומתוק היה עוזר לך תוך דקות ספורות. אל תזניחי את עצמך וגשי לברר את הענין אצל רופא מטפל.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה