סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

30/04/2011 | 23:33 | מאת: שרון דיין

אני חולת סוכרת 19 שנה טיפלתי מידי פעם והפסקתי אבל לפני שנה נתנו לי משאבה לאחר בדיקות דם ושתן נמצא C1 8.7 וחלבון בשתן כ 80 התחלתי דיאטה ושנה שלמה אני בדיאטה עשיתי השבוע בדיקות דם ושתן והופתעתי מאוד החלבון נעלם לחלוטין וה C1 ירד ל5.8 אני לא מאמינה כי אתה אומר שאין מצב שחלבון בשתן יעלם יכול להיות שהבדיקה לא תקינה או שהצלחתי להתגבר על הנזקים אני עוד עם משאבה והסוכר לרוב סביר שבוע טוב

01/05/2011 | 13:36 | מאת: ד"ר לאה לבין

כל הכבוד לך שרון שהורדת סוכר וחלבון.בערכים נמוכים חלבון יכול להעלם בשתן . מעל 300 מג כבר לא יעלם רק ירד. . האם קיבלת תרופה להוריד חלבון? תמשיכי כך.

01/05/2011 | 21:20 | מאת: שרון המשך

לא קיבלתי משהו להוריד את החלבון אבל אולי כן , מה שמה של התרופה אני אבדוק עם יש לי אותה. ושוב תודה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה