ויקטוזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

26/04/2011 | 09:27 | מאת: דפנה

אחרי כחודשיים של הזרקה ללא תופעות לואי (כמעט) שבוע לפני פסח שילשולים ובחילות קשות כ7 ימים בעצת הרופא הפסקתי וחזרתי כשהפסיק השלשול יומיים אחרי הופיע חום 38.6 בערבים (ביום לא היה חום) תשישות עד כדי 16 שעות שנה ביום הסתבר שבלוטת התרים פעילה מתחת לקו המינימום אחרי כ6 שנים בסדר. עם כדור 1 ביום של 100 הגבירו לי את המינון...השבוע אני אמורה לעבור בדיקת דם כדאי לשלול דלקת בלבלב... האם שמעתם על תגובות כאלה לויקטוזה או אולי אין כל שייכות אני ממש לא יודעת מה לעשות הלאה....

30/04/2011 | 23:44 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום דפנה-ויקטוזה עלולה לגרום לדלקת בלבלב.אני לא בטוחה שיש קשר לירידה בתפקוד של בלוטת התריס להתחלת ויקטוזה. רצוי מעקב של אנדוקרינולוג. אם יתבררשיש לך דלקת בלבלב צריך להפסיק ויקטוזה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה