תרופות

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/04/2011 | 19:34 | מאת: מירי

לאחר ניתוח גניקולוגי גדול הסכרת היתה לא מאוזנת כפי שהיתה במשך 10 שנים .במשך 4 חודשים קבלתיג'נואט 50/850פעמים ביום.לא היו שינויים לטובה בa1c.יתכן שגם בגלל הזנחת דיאטה ואמון יתר בתרופה.ואולי התרופה לא מתאימה לי?אני בקרוב בת 62.ערכי a1c בין 6.9 ל7.2 .מה לעשות?

30/04/2011 | 09:09 | מאת: מירי

שלום רב. בנוסף לאי שינוי בערכים של a1c,התעוררה בעיה של גרד בעור .האם יש קשר?אני לוקחת תרופות נוספות ולא ברור לי מה מקור התעצמות בעיות העור.תודה מראש.מירי.

30/04/2011 | 23:29 | מאת: מירי

שלום מירי. לעיתים גנוביה [מרכיב בגנואט] לא מוריד סוכר לאחר 10 שנים של סוכרת. לעיתים יש תגובה עורית עם גרד או פריחה עקב השימוש בגנוביה. הצעתילך מירי היא לקחת גלוקופג 2 ליום עם אמריל 1מג ליום ולהפסיק את הגנואט.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה