ערוגות

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/04/2011 | 12:03 | מאת: דפנה

אני מזריקה ויקטוזה כבר חודשיים ויש בהחלט הטבה אם כי הירידה במשקל היא נמוכה 2וחצי ק"ג, החשש שלי מסרטן הלבלב האם יש בדיקות קבועות שאפשר לעשות על מנת לבדוק את מצב הלבלב?

12/04/2011 | 12:12 | מאת: דפנה

לכל הסכרתיים שלוקחים גנוביה צריך לציין שישנה אפשרות לתגובה לא נעימה של פריחה וגרד אצלי זה נמשך שנה!!4 חודשים לאחר הפסקת הגנוביה הפסיקה הפריחה והגרד אלפי ש"ח על רופאי עור שלא שמעו על התופעה הפסקתי בעצמי חבל על הסבל וכמובן הכסף צריך ליידע את המשתמשים והרופאים

12/04/2011 | 20:27 | מאת: ד"ר לאה לבין

ויקטוזה אינ ו עושה סרטן לבלב. אפשר לבדוק תפקוד לבלב עם בדיקת דם, הנקראת : " C Peptid".

מנהלי פורום סוכרת והשמנה