סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

31/03/2011 | 11:29 | מאת: ליאור

אני עם עודף משקל וכנראה תחילת סוכרת עקב עודף משקל מעונינת להיכנס להריון אך חחיבת לאזן משקל לפני וסוכר הרופא נשים אמר לי לבדוק בצון ושעה אחרי ארוחה אך שעה אחרי ארוחה זה תמיד יותר גבוה משעתיים אחרי ארוחה האם נכון לבדוק כך? פתאום אני בודקת ורואה ששעה אחרי ארוחה יוצא לי בסביבות 170 ושעתיים אחרי 130 מה נכון יותר? אף פעם לא היו לי ערכים כל כך גבוהים רק בצון בבוקר ממש גבוה לי בסביבות 160-170 אני חוששת לקחת כדור קלוגופאג כי רוצה להינכס להריון וזה פוגע בעובר הבנתי, ואני לא מעונינת לחכות כי אני כבר בת 38 תודה

31/03/2011 | 12:45 | מאת: ד"ר לאה לבין

ליאור, הסוכר שלך גבוה .גלוקופג עד הכניסה להריון אינו מזיק. יש רופאים שממשיכים אותו גם בשליש ראשוןלהריון. אין מה לפחד ממנו. כמובן את צריכה להיות במעקב של דיאטנית מעכשיו וגם בהריון. בהריון תצטרכי אינסולין כמה זריקות ליום. בהצלחה!!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה